Sådan lægger du to børn til, når du skal dobbeltamme

Her får du en trin for trin beskrivelse af, hvordan du selv kan lægge to børn til, når du skal dobbeltamme.

1) Gør klar: Læg en eller to babysækkestole frem, en babyammepude, evt. en pude til ryggestøtte til dig selv, 1-2 stofbleer samt diverse fornødenheder, som vanddunk, telefon, en bog, fjernbetjening.

2) Læg det ene barn i babysækkestolen.

3) Hent dit andet barn
(Hvis du har en sækkestol på hver side af dig, kan du placere et barn i hver, og sætte dig til rette, før du løfter et barn ad gangen op på ammepuden.

4) Læg det ene barn op på ammepuden uden at lægge det til brystet.

5) Løft det andet barn op på ammepuden og lægge begge børn til brysterne.
Hvis det ene barn ligger trygt, som her på billede, hvor det ikke kan trille ned, kan du bruge begge arme til at løfte det andet barn op med. Når børnene er helt små, kan du lægge dem på en stofble og løfte dem i den.

6) Når du er færdig, kan du lægge det ene barn tilbage på babysækkestolen.

 

God fornøjelse!

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Amning, Baby og tagget , af Helle Birkholm-Buch. Bogmærk permalinket.

Om Helle Birkholm-Buch

Tvilling.Info drives af Helle Birkholm-Buch: cand.psych., aut. psykolog, Specialist i Klinisk Psykologi, Børnesagkyndig, selvstændig praktiserende psykolog og tvillingemor. Helene Schwarz Frederiksen: cand.pæd. i pædagogisk psykologi, tvillingefaglig rådgiver, underviser, foredragsholder og tvillingemor. Både Helle og Helene har forsket i tvillinger: Helle er den eneste psykolog i Danmark, som har præsenteret forskning på The International Congres for Twin Research: I 2004 vandt Helle "The Galton Award" på kongressen for verdens hidtil største nationale undersøgelse af kommunale tilbud til flerlingefamilie i 98% af danske kommuner. I 2012 præsenterede Helle et litteraturstudie om betydningen af tvillinger atypiske symmertriske tilknytning - deres indbyrdes tilknytningsmønstre - i forbindelse med skolestart. Helene har i 2019 lavet den største nationale undersøgelse af danske skolers holdninger og praksis i forhold til tvillingers skoleplacering i hhv. hver sin eller samme klasse med deltagelse af knap halvdelen af alle danske skoler. Det er vores personlige oplevelse af mangel på lødig information om tvillingeforholdet og tvillingers udvikling, som er motivationen bag at drive Tvillinger.Info som et videnskabeligt funderet non-profit site baseret på frivilligt arbejde. Helle er til hverdag selvstændig praktiserende psykolog http://birkholm.dk/, hvor hun arbejder med individuel, par- og familieterapi. Spørgsmåls besvares via Tvillinger.Infos Facebook side - så alle får glæde af svaret. Personlig henvendelse kan ske på email.