Vi bygger om…

MEN…. vi er allerede begyndt at lægge artikler ud, og der vil hele tiden komme flere og flere.

Du vil allerede nu kunne finde nogle af de gamle artikler, hvoraf en del er blevet redigeret i forhold til den seneste forskning på tvillingeområdet. Og her ligger allerede helt nye artikler, som du aldrig har set før.

Vi bestræber os på, at gøre ombygningsarbejdet færdigt så vi ved årsskiftet igen er oppe på over 200 artikler. I løbet af 2012 vil der løbende komme flere og flere artikler til. Formål med Flerlinger.Info er (på nonprofit basis) at udbrede videnskabeligt baseret viden om tvillinger til forældre og fagfolk.

Rigtig god læselyst og de varmeste hilsner

Helle Birkholm-Buch
cand.psych. og mor til tvillinger

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed af Helle Birkholm-Buch. Bogmærk permalinket.

Om Helle Birkholm-Buch

Tvilling.Info drives af Helle Birkholm-Buch: cand.psych., aut. psykolog, Specialist i Klinisk Psykologi, Børnesagkyndig, selvstændig praktiserende psykolog og tvillingemor. Helene Schwarz Frederiksen: cand.pæd. i pædagogisk psykologi, tvillingefaglig rådgiver, underviser, foredragsholder og tvillingemor. Både Helle og Helene har forsket i tvillinger: Helle er den eneste psykolog i Danmark, som har præsenteret forskning på The International Congres for Twin Research: I 2004 vandt Helle "The Galton Award" på kongressen for verdens hidtil største nationale undersøgelse af kommunale tilbud til flerlingefamilie i 98% af danske kommuner. I 2012 præsenterede Helle et litteraturstudie om betydningen af tvillinger atypiske symmertriske tilknytning - deres indbyrdes tilknytningsmønstre - i forbindelse med skolestart. Helene har i 2019 lavet den største nationale undersøgelse af danske skolers holdninger og praksis i forhold til tvillingers skoleplacering i hhv. hver sin eller samme klasse med deltagelse af knap halvdelen af alle danske skoler. Det er vores personlige oplevelse af mangel på lødig information om tvillingeforholdet og tvillingers udvikling, som er motivationen bag at drive Tvillinger.Info som et videnskabeligt funderet non-profit site baseret på frivilligt arbejde. Helle er til hverdag selvstændig praktiserende psykolog http://birkholm.dk/, hvor hun arbejder med individuel, par- og familieterapi. Spørgsmåls besvares via Tvillinger.Infos Facebook side - så alle får glæde af svaret. Personlig henvendelse kan ske på email.