Flerlinger.Info ændrer navn til Tvillinger.Info

Flerlinger.Info har siden 2003 været Dansk Flerlingeforening – Frejas artikelsamling, men efter foreningen lukkede i 2009 er sitet blevet drevet videre af Familie-Terapi på nonprofit basis. Sitet er i øjeblikket under opdatering og har i denne forbindelse per 2012 skiftet navn til Tvillinger.Info. Du vil således fremover kunne finde Danmarks største videnskabeligt baserede artikelsamling på www.tvillinger.info.

I løbet af 2012 vil de eksisterende 200 artikler om tvillinger og deres familier blive gennemskrevet og opdateret, så de er i overensstemmelse med den nyeste forskning på området. Dertil vil der hver eneste måned komme nye artikler til, så Tvillinger.Info har størst mulig relevans for fagfolk og forældre med tvillinger i alle aldre.

Målet er, at Tvillinger.Info ved udgangen af 2012 rummer udtømmende videnskabeligt baseret information om alt med relevans for fagfolk samt tvillinger og deres familier hele livet igennem.

Velkommen på Tvillinger.Info – god læselyst!

Mange venlige hilsner
Helle Birkholm-Buch
cand.psych. & mor til tvillinger
Du kan læse mere om mig på min hjemmeside.

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed af Helle Birkholm-Buch. Bogmærk permalinket.

Om Helle Birkholm-Buch

Tvilling.Info drives af Helle Birkholm-Buch: cand.psych., aut. psykolog, Specialist i Klinisk Psykologi, Børnesagkyndig, selvstændig praktiserende psykolog og tvillingemor. Helene Schwarz Frederiksen: cand.pæd. i pædagogisk psykologi, tvillingefaglig rådgiver, underviser, foredragsholder og tvillingemor. Både Helle og Helene har forsket i tvillinger: Helle er den eneste psykolog i Danmark, som har præsenteret forskning på The International Congres for Twin Research: I 2004 vandt Helle "The Galton Award" på kongressen for verdens hidtil største nationale undersøgelse af kommunale tilbud til flerlingefamilie i 98% af danske kommuner. I 2012 præsenterede Helle et litteraturstudie om betydningen af tvillinger atypiske symmertriske tilknytning - deres indbyrdes tilknytningsmønstre - i forbindelse med skolestart. Helene har i 2019 lavet den største nationale undersøgelse af danske skolers holdninger og praksis i forhold til tvillingers skoleplacering i hhv. hver sin eller samme klasse med deltagelse af knap halvdelen af alle danske skoler. Det er vores personlige oplevelse af mangel på lødig information om tvillingeforholdet og tvillingers udvikling, som er motivationen bag at drive Tvillinger.Info som et videnskabeligt funderet non-profit site baseret på frivilligt arbejde. Helle er til hverdag selvstændig praktiserende psykolog http://birkholm.dk/, hvor hun arbejder med individuel, par- og familieterapi. Spørgsmåls besvares via Tvillinger.Infos Facebook side - så alle får glæde af svaret. Personlig henvendelse kan ske på email.