Tvillinger.Info – nu på facebook

Nu er Tvillinger.Info på Facebook!

Jeg håber, at en masse tvillinger, tvillingegravide og tvillingeforældre mf. har lyst til at udveksle erfaringer, tips og tricks – og netværke med hinanden.

Alle nye artikler vil blive præsenteret på Facebook, så de, der har lyst kan diskutere emnet/artiklen.

Du er velkommen til at annoncere arrangementer med relevans for tvillinger og tvillingefamilier, efterlyse udstyr til tvillinger og/eller kontakt til tvillingefamilier i dit nærområde. Tvillinger.Info´s facebook side for dig, der har en særlig interesse i tvillinger og tvillingefamilier.

Bliv fan af Tvillinger.Info og del siden med alle de tvillinger, tvillingegravide, tvillingeforældre, tvillingebedsteforældre, fagfolk og andre interesserede, som du kender.

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed af Helle Birkholm-Buch. Bogmærk permalinket.

Om Helle Birkholm-Buch

Helle er autoriseret psykolog, cand.psych. og har arbejdet med tvillinger og tvillingefamilier siden 2000. Hun har vundet The Galton Award på Den Internationale Kongres for Tvillingeforskning i 2004 for sin nationale undersøgelse af kommunale tilbud til flerlingefamilie. I 2012 har Helle holdt oplæg om betydningen af tvillingers indbyrdes forhold i forbindelse med skolestart på Den Internationale Kongres for Tvillingeforskning. Dertil er Helle selv mor til tvilinger. Helle har psykologklinikken http://www.Familie-Terapi.info i København, hvor hun arbejder med individuel, par- og familieterapi samt arrangerer workshops om tvillinger særligt for tvillingeforældre og tvillingegravide. Derudover tilbyder Helle forældrerådgivning samt supervision og konsultativ bistand til skoler, institutioner og pædagogisk psykologisk rådgivning. Helle er en efterspurgt foredragsholder og har i mange år været med i VIP-gruppen i Dansk Center for Undervisningsmiljø.

Skriv et svar