Vind billetter til foredrag om børn og konflikter

Tilmeld dig Tvillinger.Info´s nyhedsbrev inden 1. marts og deltag i konkurrencen om billetter til foredraget “Konflikter med og mellem børn – anerkendende konflikthåndtering” den 21. marts i Politikens Hus, København. Der udloddes i alt 5 billetter – og vinderne får direkte besked.

Man kan få grå hår i hovedet af konstante konflikter med og mellem børnene, men konflikter kan bruges konstruktivt og styrkende for vores forhold til vores børn og for vores børns forhold til hinanden – kom og få inspiration og konkrete tips til at få konflikterne til at fylde mindre i din familie.

Hvis du vil sikre dig en billet til foredraget, så tilmeld dig allerede nu, så refunderer vi billetterne til dig, dersom du vinder.

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed af Helle Birkholm-Buch. Bogmærk permalinket.

Om Helle Birkholm-Buch

Helle er autoriseret psykolog, cand.psych. og har arbejdet med tvillinger og tvillingefamilier siden 2000. Hun har vundet The Galton Award på Den Internationale Kongres for Tvillingeforskning i 2004 for sin nationale undersøgelse af kommunale tilbud til flerlingefamilie. I 2012 har Helle holdt oplæg om betydningen af tvillingers indbyrdes forhold i forbindelse med skolestart på Den Internationale Kongres for Tvillingeforskning. Dertil er Helle selv mor til tvilinger. Helle har psykologklinikken http://www.Familie-Terapi.info i København, hvor hun arbejder med individuel, par- og familieterapi samt arrangerer workshops om tvillinger særligt for tvillingeforældre og tvillingegravide. Derudover tilbyder Helle forældrerådgivning samt supervision og konsultativ bistand til skoler, institutioner og pædagogisk psykologisk rådgivning. Helle er en efterspurgt foredragsholder og har i mange år været med i VIP-gruppen i Dansk Center for Undervisningsmiljø.

Skriv et svar