Sådan lægger du to børn til, når du skal dobbeltamme

Her får du en trin for trin beskrivelse af, hvordan du selv kan lægge to børn til, når du skal dobbeltamme.

1) Gør klar: Læg en eller to babysækkestole frem, en babyammepude, evt. en pude til ryggestøtte til dig selv, 1-2 stofbleer samt diverse fornødenheder, som vanddunk, telefon, en bog, fjernbetjening.

2) Læg det ene barn i babysækkestolen.

3) Hent dit andet barn
(Hvis du har en sækkestol på hver side af dig, kan du placere et barn i hver, og sætte dig til rette, før du løfter et barn ad gangen op på ammepuden.

4) Læg det ene barn op på ammepuden uden at lægge det til brystet.

5) Løft det andet barn op på ammepuden og lægge begge børn til brysterne.
Hvis det ene barn ligger trygt, som her på billede, hvor det ikke kan trille ned, kan du bruge begge arme til at løfte det andet barn op med. Når børnene er helt små, kan du lægge dem på en stofble og løfte dem i den.

6) Når du er færdig, kan du lægge det ene barn tilbage på babysækkestolen.

 

God fornøjelse!

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Baby og tagget , af Helle Birkholm-Buch. Bogmærk permalinket.

Om Helle Birkholm-Buch

Helle er autoriseret psykolog, cand.psych. og har arbejdet med tvillinger og tvillingefamilier siden 2000. Hun har vundet The Galton Award på Den Internationale Kongres for Tvillingeforskning i 2004 for sin nationale undersøgelse af kommunale tilbud til flerlingefamilie. I 2012 har Helle holdt oplæg om betydningen af tvillingers indbyrdes forhold i forbindelse med skolestart på Den Internationale Kongres for Tvillingeforskning. Dertil er Helle selv mor til tvilinger. Helle har psykologklinikken http://www.Familie-Terapi.info i København, hvor hun arbejder med individuel, par- og familieterapi samt arrangerer workshops om tvillinger særligt for tvillingeforældre og tvillingegravide. Derudover tilbyder Helle forældrerådgivning samt supervision og konsultativ bistand til skoler, institutioner og pædagogisk psykologisk rådgivning. Helle er en efterspurgt foredragsholder og har i mange år været med i VIP-gruppen i Dansk Center for Undervisningsmiljø.